711102795048510839

Wednesday, 13 November 2013

wedding time

Setelah sekian lame baru wana dapat mencoret something kat kertas..hehe wana nak citer sal kawan skulah rendah wana..skarang dye dah kahwin dah..mesti x caye la.mula2 wana dapat kad jemputan wana hairan kot mak dye silap tiap name ke ape..tanye dye betul ke dye cakap yes..terkejut beruk la..haha..best la dye umur19 dah ade suami x payah pikir pasal pakwe.haha..wana pun x de pakwe lagi p dye siap ada suami..wana nak ucap selamat pengantin baru..moga berbahagia sampai anak cucu la korang..wana rasa wana la yang last kahwin kot antara korang..korang semua dah ada pakwe and ada dah tunang..hoho x pe wana x kisah jadi pengapit korang yang penting korang x lupa jemput wana..wana ade gambar wedding 2..hehe..lupe nak bagitau name dye..name dye linda..dye comel la..



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete