711102795048510839

Saturday, 2 November 2013

special gift



Wana dapat special gift dari parent..hehehe..bangga jap.walaupun wana jarang pakai tapi wana tetap sukakan nie..
From my daddy:
Wana dapat gelang dari sabah..huhuhu cantik sangat..wana dapat gelang warna biru p wana jarang pakai sebab takut rosak.wana dapat nie masa besday wana..wana dapat 1 and along pun dapat 1.lau x dapat nanti mengamuk la..huhuhuuh..best dapat gelang skarang nie wana kurang pakai gelang sebab wana selalu pakai jam yang abah bagi..jam nie hadia wana dapat matrikstill sampai skarng wana guna n x rosak agithank to my daddy..p lau orang Tanya mesti pakwe bagi so wana cakap ye la..sebab abah is my daddy my  boyfriend my teacher my friend n someone special..
P/S jangan sesekali abaikan ayah okey,,ayah ada lah segala2nye..setakat pakwe x payah mimpi la someone 2 akan bahagia okeyso jangan agong kan sangat laki yang bukan halal untuk  kite okey




From my mom;
Dari umi pun wana dapat gelang jugak okey..p gelang umi bagi wana pakai time raya je sebab wana takut hilanglau hilang mau nagis wana..mane nak cari gelang yang sama macam umi bagi lau ada pun lain rasa okeyumi bagi wana masa wana from 5lama dah p still Nampak baru walaupun dah 3 tahun lebih okey..heheheh
P/S sayangi lah ibu anda tanpa ibu, anda tiada okeyyy..so jangan lah nak bermasam muka ngn ibu anda.
                                

No comments:

Post a Comment