711102795048510839

Wednesday, 19 June 2013

hancur

okey dah banyak kali hati wana dah hancur sebab 1 org laki nie. p wana still x putus asa tetap nak usha laki nie.okey wana sakit p nak buat camne dye stok market tinggi so kene la makan hati la..huhhhuuu p sape tahu hati wana nie..hati wana menjerit TIDAKKKKKKKKKKKKKKK..p still xde bole buat ape...huhuhu sedih nie aduihhh sedih giler..tarikh paling bad kot dalam  hidsup..okey x de la selama nie duk pujaa2 laki last2 ko jugak yang sakit x pe teruskan usaha hingga memang x kan ada harapan p lau jodoh still bole ke....abah cakap lau etul 2 jodoh achik dye datang so x payah nak sedih sangat la..huhuhu

terharunye dengan abah  cakap..thank you daddy..huhuuhuhh I LOVE YOU SO MUCH DADDY YOU ARE MY BOYFRIEND MY FRIEND MY DAD AND MY MOTIVATE....


CIKWANA.BLOGSPOT.COM

No comments:

Post a Comment