711102795048510839

Thursday, 27 June 2013

long time

setelah sekian lama muncul kembali seseorng yang telah lama wana ingat dye dah  x nak contact, maklum la org dah ada makwe tiba2 malam nie dye contact cakap rindu la konon...hahaha lelaki semua sama la,bila dah bosan dengan makwe mula la cari skandal yang lama dah ditinggalkan nie..nasib baik wana nie okey je..waana lau orang ingat kat wana wana ingat la kat orang 2 walau pun dyeorg x inga skill wana ingat agi..bukan salah wana eak lau si diagaduh ngan makwe okey,,tolong la paham situasi wana yang tengah single n available nie hehheehehe,,hari nie first wana final exam..soalan susah sampai x tahu nak tulis apa,saolan yang x pernah wana baca na buat masa past year question..siok betul ppunya soalan nie..tapi dah lepas dah so biarkan ia lepas okey..skarangstill ada  subject agi x exam nie...adoiiii,n wana tengah tunggu pageran jantung wana lamar jaadi makwe nie hahaha(perasan x abis abis agi entah2 dah ada makwe dah padan muke aq)

Wednesday, 19 June 2013

hancur

okey dah banyak kali hati wana dah hancur sebab 1 org laki nie. p wana still x putus asa tetap nak usha laki nie.okey wana sakit p nak buat camne dye stok market tinggi so kene la makan hati la..huhhhuuu p sape tahu hati wana nie..hati wana menjerit TIDAKKKKKKKKKKKKKKK..p still xde bole buat ape...huhuhu sedih nie aduihhh sedih giler..tarikh paling bad kot dalam  hidsup..okey x de la selama nie duk pujaa2 laki last2 ko jugak yang sakit x pe teruskan usaha hingga memang x kan ada harapan p lau jodoh still bole ke....abah cakap lau etul 2 jodoh achik dye datang so x payah nak sedih sangat la..huhuhu

terharunye dengan abah  cakap..thank you daddy..huhuuhuhh I LOVE YOU SO MUCH DADDY YOU ARE MY BOYFRIEND MY FRIEND MY DAD AND MY MOTIVATE....


CIKWANA.BLOGSPOT.COM

Saturday, 1 June 2013

thanz you

hhahaha lame dah x update blog..hhihihi skarang busy dengan assigment yang entah ape tah...wana dapat hadiah hihihih..hadiah dari cik fatin my girlfriend..so sweeet nie hadiah
sweet x hadiah nie..cik fatin bagi tudung n kad special made.. thanz alot syang....siapa kata hidup tanpa boy friend x sweet...lagi sweet friendship daripada boyfriend...