711102795048510839

Tuesday, 7 May 2013

nie wedding cousin wana..abg cha n kak tasya...sweet la kahwin mase umur 23 n still belajar agi..nie kawin hutang bak kata pak da(ayah abg cha la)..x pe la dah ada duit bayar la balik...abang cha skrang degree in engineer n kak tasya degree akaun kat uitm shah alam..hahahha..sweet sangat

Sunday, 5 May 2013

thanz you

thank you amani n fyzaa..korang memang sweet giler..hahaha
terharu,ingatkan korang x ingat kat wana....huhhuuh
terbaik la korang...
sayang korang muuuuahhhh..sayang ketattttt2

lonely

this day is my bestday...okey fine umi ngan abah x ingat pun hari nie birthday wana sedih jugak la orang x ingat,..paling terkilan my bff x ingat..tapi okey la nasib baik cik hanan, cik miejah cik wawa n arham ingat bestday.sampai ati korang x ingat..nie lah bestday yang paling worth la bagi wana dah la sambut besday ngan nelly(bear).. dah la tiket x de pas2 duk umah sewa sorg2 tragis betul p x pe nie dugaan masuk umur 20...
nie cik hanan n cik miejah




 P/S rindu giler kat korang.missssss you so much friend

Friday, 3 May 2013

missing you


tibe2 je rindu kat my ex...qudin..wana x tahu kenapa asyik rindu kat due..lau dye tahu mesti dye terharu..walaupun ex kami tetap kwn..qudin x pernah lupa wana punya bestday..dye lah laki paling sweet yang wana pernah kenal.x de laki yang sesweet qudin..owh i miss you so much...sampai skang hati wana x pernah terbuka untuk lelaki lain..hari nie genap 3 tahun kami putus..sdih wey..nie semua salah wana...lau lah wana dapat undur masa wana nak betulkan kesalahan wana..oh p mane bole undur masa melaikan qudin 2 nak bagi wana peluang kedua okey la.p mane mungkin sampai skarang wana x tahu khabar dye cam ne..harap2 dye sihat n bahagia ngan makwe dye lau ada lau x de x pe lagi wana suka..