711102795048510839

Sunday, 28 April 2013

KMP SwEet memory

dah setahun dah kan masa berlalubanyak kenangan yang nie lah memory paling best yang x kan pernah wana lupa.memory kat matrik kmp.perh kat sana la banyak yang mengajar wana erti sebenar kehidupan..hahaha kat kmp wana belajar erti study..huhuhh.biasa la dulu time skolah malas nak study n dah duduk satu bilik ngan cik fatin n cik ain terus rajin study..hahaha faktornye la malas study nanti dengar fatin bebel..rindu lah...n cik ain ajar acc n many more la..
nie cik fatin
nie pulak cik ain
 
nie bilik kiteorng
bilik yang sentiasa meriah n sentiasa x ikut program yang kolej anjurkan hhahaha...kami bukan jahat p kami nakal sikit je... 
nie sijil yang memang wna dah tamat matrik okeyy
nie bear fatin yang bagi..comell macam fatin