711102795048510839

Tuesday, 15 January 2013

pakwe/makwe kami....



now wana dah dapat terima yang wana bukan jodoh ngan abang botak..so wana redha coz wana tahu tuhan sayang kat wana coz wana x terdedah dengan zina hati..wana syukur sangat2..wana tahu wana nie bole dikatakan banyak buat salah..p wana syukur sangat..thank you allah =)..wana dah cuba dengan abah wana ajar..lau x de jodoh memang kite x bahagia walaupun selama mane kite couple even 10 tahun ke..mesti putus coz itu bukan jodoh kite...n jangan nak menangis sebab itu bukan yang terbaik untuk kite..sporting x abah wana 2 yang wana sayang abah wana...abah wana pesan lau kawan2 tanya wana ada pakwe ke x jawab je wana ada pakwe yang setiap masa ambil berat kat wana n lau sedih boleh wana peluk..so jangan terkejut la lau kami adik beradik cakap makwe pakwe kami duk satu rumah..untuk wana ngan  along abah wana lah pakwe kame pakwe yang x akan tinggal kami even kamisedih or have a trouble
untuk angah,Am and Adik makwe dyeorang ummi..memang setiap hari makwe dyeorang tunggu dyeorang balik sekolah n kerja n masak yang sedap2 untuk dyeorang....yang ada pakwe/makwe p x bole peluk pegang .kami bangga ada pakwe n makwe yang sanggup terima kami dengan seadanya..memang cun..kami sayang umi n abah forever..just jangan nak salah kan mak pak lau mak bapak kite halang kite couple coz dye sayang kat ank dye n nak yang terbaik je untuk ganti tempat mereka sebagai mane mereka jaga kite..just  jangan asyik marahkan mak n bapak kite okeyyy...
P/S wana just nak kongsi rahsia wana je x de pakwe/makwe sehebat mak bapak kite...=)

No comments:

Post a Comment