711102795048510839

Tuesday, 1 January 2013

study....

semakin lama study week semakin malas wana nak study sampai wana kena buat something x masuk akar iaitu reka pakwa..hahha nampak x permainnye..dah meja macam sarang tikus nie meja wana
meja study..hahah semua ada atas meja nie...
pastu wana reka lah pakwa  baru pakwa hari 2 dah meletup dah..hihi nie la pakwa wana yang teman wana study..hehehhe abang botak baharu..yang origanal dah ada orang lain so yang ke2 meletup n yang nie latest punya
heheehe.macho x???siap pakai bold lagi..smart 2...hahaha abang botak ke 3...abang botak ke 2 just sebelum meletup dye sempat tinggalkan note je..sedih..huhuhu x dapat bersama lama just hanya 24 jam je nie la note abang botak 2 tinggal
sweet x sempat lagi dye tinggal..hahahaha..(tengok aku dah merapu dah,,otak dah senget sangat full n lama dah aku x buat)huuhuuu

P/S wana dah masuk umur yang start 2 dah..hahaha dah tua dah wana siapa tahu apa perasaan masuk first angkat 2 kat depan nie..huhuhu xcited giler...(dalam hati aku dah tua dah)




No comments:

Post a Comment