711102795048510839

Saturday, 29 December 2012

honeymoon???

       mesti korang terkejutkan tengok gambar nie kan...
jangan salah anggap lak..nie hanya gambar semata2.x de kena mengena ngan honeymoon...heheheh
jangan terkejut tau nie bukan pakwe wana n just kawan je 2 pun kenal hanya beberapa hari je okey..memang lawak n mesti x percayakan??? n nie still kat malaysia lagi tau..hahaha
honeymoon la sangat...nie kat bukit fraser kat pahang.tempat nie lawa giler lau x percaya korang pergi sendiri..lau petang lawa macam duk oversea rasa n kesejukan dye lebih sikit dari cameron highland
best pergi sini..so pergi lah kat bukit fraser n satu nasihat lau nak pergi sana pergi awal sikit tau jalan nak naik sana macam ular kena palu..so better sampai kat bukit fraser sebelum malam coz malam sangat bahaya tau... 


No comments:

Post a Comment