711102795048510839

Sunday, 30 December 2012

gaduh..

kenapa orang dewasa selalu gaduh pasal benda yang x masuk akal.p yang wana hairan nape perlu gaduh sama kaum..asyik hodoh sesama sendiri,perlu ke buruk sesama sendiri..setiap kali kite buruk sesama sendiri pihak musuh suka sebab umpan mereka terkena..hidup kita nie macam memancing kadang2 kita dapat banyak ikan kadang2 x de ikan.memang hidup nie x adil p tuhan cipta manusia untuk melengkapi yangmana x lengkap n kenapa kite perlu bertengkar sesama kaum..perlu ke???memang wana bukan la sempurna p wana bole pikir lagi yang mana elok n mane x elok..lau orang buruk sesama sendiri 2 berkerjasama wana jamin setiap masalah dapat selesai dengan masa singkat.x perlu nak cakap orang 2 lebih elok n orang 2 x elok just open your mind n terima pandangan sesama sendiri...n lau korang x suka kat someone just pergi n bagitau la anda x suka n cakap bole x ubah ape2 yang bole ubah..x payah nak buat cerita yang bukan2 pasal orang 2...p hakikatnya x de seorang pun akan lakukan..mesti la nak pertahankan ego masing2 yang x pernah nak kalah..
PS nie just luahan je x de kena mengena ngan siapa2 pun =)

No comments:

Post a Comment