711102795048510839

Saturday, 8 December 2012

chip more

macam chip more line wii nie.semenak 2 menjak apabila budak2 asasi n diploma datng semua dyeorang sedut dah la makanan selalu je abis awal..tension giler sekarang.macam orang gila pun ada jugak,,,bencidah la budak asasi belagak macam budak dah dapat master...wow yang x nak bla 2 dah rempuh orang x nak minta maaf..panas giler rasa macam dah jadi flamewomen kejap..huh macam apa..bile dah rempuh n basa baju wana buat muke selamba je kau eak..menang2 kau ngan pakwe kau,kau buat bodoh je..x pew kau jangan nyesal lau wana buat something yang budak degree bole buat kat pakwe kau..hahahhaha(gelak jahat).nasib baik masa 2 mood wana baik lau x mamang nak kena la budak 2...
nasib bai ada nie..lau x memang jadi hulk la kat cafe tadi

No comments:

Post a Comment