711102795048510839

Monday, 17 December 2012

belll

ari nie memang bengang la..ada ke cakap first ada test bel n last cakap x jadi macam apa tah..bole maen cam2 lak..dah la niat jahat hari nie nak ponteng p last2 ramai x dapat bel.nie salah diorang la.selama nie wana datang n x de lak kecoh p sekarang kecoh lak.tension la..benci giler cam nie.miss pun x paham ke???dah nak dekat study week maen camnie lak..kita orang bukan x nak datang p x apat kekuatan nak lawan dengan nafsu..so madddddd...boleh meletup tau nanti..#$%^&*^%$#$^&*(^%.kan.dah nanti x pasal2 kena saman lak kat sape?dah lah buat lakonan kaku je wana.memang x pandai belakon la..

No comments:

Post a Comment