711102795048510839

Monday, 26 November 2012

hangout

nie mase kiteorang pergi bli barang kat setia citymall kat setia alam..haha memang best ana keluar jam 11 pagi n balik 11malam..dari tesco setia alam ke komplex pkns..kat sane wana mkn kfc..hahaha p yang best dapat makan icecream haha macam budak2 je
best dapat makanicecream.dah lame x makan n dapat beli majalah ujang n novel fiksen 302..haha bacex lagi so kena tunggu abis exam dulu..dah x lme dah nak exam...tinggal sebulan jew lagi..hahaha memang stress la,sepatah haram pun x paham..nie kenas study lagi kuat...x nak repeat paper..huhu nak jugak anugerah dekan...x semestinya orang senyap x dapat anugerah dekan,bukan yang active je dapat k..amim..3.5 ABOVE....INSYASALLAH

No comments:

Post a Comment