711102795048510839

Friday, 30 November 2012

felling

wana benci perasaan wana sekarang..dalam banyak2 perasaan ade ke perasaan yang x sepautnye timbul timbul tiba2. seriously..tolong la..wana dah ada felling balik kat ex wana.memangwana x bole nak bentuk perasaan 2..tiba2 je muncul.so kenapa still awak yang keluar dalam hidup wana.wana dah try lupa dengan bermacam cara..alih2 awak yang keluar..tolong la somebody ambil perasaan wana.wana dah x larat nak tanggung..kena awk still dalam ingatan wanaa.wana x paham ape yang wana buat sampai x bole lupa kat awak.skarang awak sering muncul dalam ingatan wana.wana buka buku je awak timbul...kenapa awak..mungkin masa kite couple awak selalu take care pasal wana ke???wana memang still suka kat awak lagi..wana mungkin bole trima orrang lain p mungkin perasaan wana kat awak bole lupa..you're my first love.. awak buathidup wana bernyawa n skarang wana banyak belajar tentang kehidupan.thank awak..p bukan jodoh kita untuk bersama.n nie semua salah wana.wana x pandai hargai awak..

 awak suke sangat senyum n setiap kali awak senyup wana x pernah lupa senyuman awak.thank awak ajar wana banyak perkara... <3

Monday, 26 November 2012

hangout

nie mase kiteorang pergi bli barang kat setia citymall kat setia alam..haha memang best ana keluar jam 11 pagi n balik 11malam..dari tesco setia alam ke komplex pkns..kat sane wana mkn kfc..hahaha p yang best dapat makan icecream haha macam budak2 je
best dapat makanicecream.dah lame x makan n dapat beli majalah ujang n novel fiksen 302..haha bacex lagi so kena tunggu abis exam dulu..dah x lme dah nak exam...tinggal sebulan jew lagi..hahaha memang stress la,sepatah haram pun x paham..nie kenas study lagi kuat...x nak repeat paper..huhu nak jugak anugerah dekan...x semestinya orang senyap x dapat anugerah dekan,bukan yang active je dapat k..amim..3.5 ABOVE....INSYASALLAH

Friday, 23 November 2012

otak jem...

ya allah banyak gila nak kena buat..dah  malam wana tidor kul  pagi..terlalu banyak test and assignment yang nak kena buat..mata pun dah jadi mata panda.dah la mata kuyu makin x buka la mata..sampaikan tekanan darah naik mendadak la..hahah,stress giler..dah la x sampai sebulan agi nak exam lau ditolak cuti la..lau tolak maen2 agi la...

biler la nak dapat tidor yang boleh dikatakan cukup la jugak..stressnye..tolong la.wana nak tidor yang macam nie


deman

hari nie wana rasa dah macam kene deman dah..dengan hidung tersumbat mata berair2 dah macam orang sakit kronik dah..padahal deman jee.malas nak but assigment dah deman datang macam nie lah...so lazy...lazy gurl....






Monday, 19 November 2012

iam single

yeah im single...memang wana suke perkataan nie nie mengambarkan wana single n x payah nak pikir pasal orang lain..so x payah nak cari mane2 laki just kawan je n lau dah jodoh sampai dapat la...hahaha.tag nie husni yang bagi.ada 5 tag same.kiteorang 5 orang.just macam budak2 jew kan..thank korang coz sudi kawan ngan wana...huhuh

Tuesday, 13 November 2012

overnight.....

semalam wana overnight ke sunway pyramid kat bandar sunway...heheh wana pergi ngan classmate wana(fyzaa,amani,husni n izany)best kat sana makan nasi ayam  kat chicken rice shop..haha n pastu kul 10 wana pergi tengokciter ISTANBUL here i come..
 n then ronda2 kat kl....best n kena la balik kat puncak alam

Wednesday, 7 November 2012

i tired

       
                                 

tireeeeeeeeeeeeeddddddddddddddddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tuesday, 6 November 2012

talking to the moon

                 
I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbors think
I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

Chorus:

At night when the stars
light up my room
I sit by myself

Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know
what I know

Cause when the
sun goes down
someone's talking back
Yeah
They're talking back

Chorus:

At night when the stars
light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

Ahh Ahh,
Ahh Ahh,

Do you ever hear me calling?
Cause every night 
I'm talking to the moon
Still trying to get to you

In hopes you're on
the other side
Talking to me too
Or am I a fool
who sits alone
Talking to the moon

I know you're somewhere out there
Somewhere far away

some night



                       
  Some nights, I stay up cashing in my bad luck
 Some nights, I call it a draw
 Some nights, I wish that my lips could build a castle
 Some nights, I wish they'd just fall off

But I still wake up, I still see your ghost
Oh Lord, I'm still not sure what I stand for oh
What do I stand for? What do I stand for?
Most nights, I don't know anymore...
Oh whoa, oh whoa, oh whoa oh oh
Oh whoa, oh whoa, oh whoa oh oh

This is it, boys, this is war - what are we waiting for?
Why don't we break the rules already?
I was never one to believe the hype - save that for the black and white
I try twice as hard and I'm half as liked, but here they come again to jack my style

And that's alright; I found a martyr in my bed tonight
She stops my bones from wondering just who I am, who I am, who I am
Oh, who am I? mmm... mmm...

Well, some nights, I wish that this all would end
Cause I could use some friends for a change
And some nights, I'm scared you'll forget me again
Some nights, I always win, I always win...

But I still wake up, I still see your ghost
Oh Lord, I'm still not sure what I stand for, oh
What do I stand for? What do I stand for?
Most nights, I don't know... (come on)

So this is it? I sold my soul for this?
Washed my hands of God for this?
I miss my mom and dad for this?

(Come on)

No. When I see stars, when I see, when I see stars, that's all they are
When I hear songs, they sound like this one, so come on
Oh, come on. Oh, come on, OH COME ON!

Well, that is it guys, that is all - five minutes in and I'm bored again
Ten years of this, I'm not sure if anybody understands
This one is not for the folks at home; Sorry to leave, mom, I had to go
Who the fuck wants to die alone all dried up in the desert sun?

My heart is breaking for my sister and the con that she call "love"
When I look into my nephew's eyes...
Man, you wouldn't believe the most amazing things that can come from...
Some terrible lies...ahhh...

Oh whoa, oh whoa, oh whoa, oh oh
Oh whoa, oh whoa, oh whoa, oh oh

The other night, you wouldn't believe the dream I just had about you and me
I called you up, but we'd both agree
It's for the best you didn't listen
It's for the best we get our distance... oh...
It's for the best you didn't listen
It's for the best we get our distance... oh...