711102795048510839

Monday, 29 October 2012

something new

                               housemate...uitm puncak alam...



p serius wana still rindu kat roomate kat kmp....miss you so much..

Friday, 12 October 2012

jangan mengalah??

berusaha jangan mengalah or jangan mudah putus asa???nie kata orang dulu..pepatah melayu..memang kite xboleh mengalah p kadang2 benda yang kite buat mesti kadang2 x berhasil so kite kena mengalah jugak..x semestinye kite mengalah 2 kita gagal kadang2 kite mengalah mungkin kite yang menang...x semua benda yang kite buat mesti kena terus je n don giveup...sekali sekala mesti giveup n cari benda yang baru untuk kite usahakan..memang ramai yang x setuju dengan apa yang wana tulis nie..p sekarang memang kite kena mengalah dengan keadaan n ngan projek kite buat lau projek 2 gagal jangan pulak asyik nak pikir nak buat x gsgsl.kite stop projek 2 n buat la projek baru.macam juga soal hati..kite x bole nak kate kite kecewa n x terima orang lain n terus nak salahkan diri or salahkan laki or permpuan 2...memang la sakit lau macam 2..memang kite susah nak lupa kat someone p lau kite pikir positif tentang 2 kite mungkin dapat pengajaran..x semestinya laki or perempuan yelamanya milik pernah jdi milik kite seorang je..setiap kejadian mesti ada hikmah.wana x suke lau seseorang 2 memberi sepenuh n sayang sepenuhnye kat seseorang yang bukan lagi halal baginya...memang ramai x setuju p 2 la sakang suke sangat pikir yang lau kite mengalh kite jadi seorang LOSER...salah ok kite mengalah untuk jadi  BETTER PERSON...
P.S... bukan nak cakap  mengalah 2 semua baik k...sorry




       

Friday, 5 October 2012

jogging

pagi2 wana dah pergi jogging dah..haha nie nak kuruskan badan la...memang keluar la peluh...p x best mane coz mase 2 dah nak hujan kot..p bile dah sampai blok 2 suasa elok balik..hahah p oke la x pernah la wana jogging kat puncak alam..memang jauh la coz kena turun  bukit n naik bukit..hehehe mesti dah turun dah berat badan..hihi selalunye pas jogging 2 mesti melantak makanan..teringat pulak mase kat matrik lepas larian kakom kiteorang(cik ain n cik fatin) balik makan macam x pernah makan pulak...pas makan terus tidor memang x senonoh betul p memang sweet lah..hhahaha