711102795048510839

Sunday, 30 September 2012

hot guys

satu wajah telah mencuri perhatian wana..dengan x sengajanye wana dah tersuka kat lelaki nie.hehe dalam minggu kedua wana berada kat uitm puncak alam.wajah nie je asyik wana jumpe..nak kata jodoh  x kot..macam nie wana pergi teman housemate kat komplek angsana for jumpe classmate dye.pas2 wajah nie lah yang buat hati wana tiba2 je jadi berdebar..so laki yang wana minat nie satu kelas ngan housemate..lelaki nie pernah tinggal kat ksmpung wana membesar so macam pernah kenal kot..p mungkin sekarang dah besar so x ingat la..that boy comel la..wana pun x tahu macammane wana suke kat dye..mungkin ada something yang kat boy yang wana suke..wana jarang la suke kat lelaki cam2 je..p sekarang lau jumpe boy nie memang dye akan cover la..boy nie ambil operation business so kami satu fakulti jadi hari2 la jumpe n satu mase siap satu krlas lagi ngan boy nie 
so hot.muke dye cool sebijik macam nie hhhha.nie

No comments:

Post a Comment