711102795048510839

Sunday, 30 September 2012

access denied

wana  bengang betul ngan wifi kat kolej asyik access denied je..dah la assiment ketua kelas post kat fb.time nie jugak la nak access denied..bengang kot..tolong la jangan denied lagi susah nak buat kerja lau dah dapat duit x pe la x payah nak  guna wifi kolej punye...huhu stress giler main dengan benda ni...

hot guys

satu wajah telah mencuri perhatian wana..dengan x sengajanye wana dah tersuka kat lelaki nie.hehe dalam minggu kedua wana berada kat uitm puncak alam.wajah nie je asyik wana jumpe..nak kata jodoh  x kot..macam nie wana pergi teman housemate kat komplek angsana for jumpe classmate dye.pas2 wajah nie lah yang buat hati wana tiba2 je jadi berdebar..so laki yang wana minat nie satu kelas ngan housemate..lelaki nie pernah tinggal kat ksmpung wana membesar so macam pernah kenal kot..p mungkin sekarang dah besar so x ingat la..that boy comel la..wana pun x tahu macammane wana suke kat dye..mungkin ada something yang kat boy yang wana suke..wana jarang la suke kat lelaki cam2 je..p sekarang lau jumpe boy nie memang dye akan cover la..boy nie ambil operation business so kami satu fakulti jadi hari2 la jumpe n satu mase siap satu krlas lagi ngan boy nie 
so hot.muke dye cool sebijik macam nie hhhha.nie

Friday, 28 September 2012

oh GTE

haha skarang nie dah lah stress ngan study yang sepatah haram x paham..bru nak relax dah ada program dah..hohoh GTE kenape kau muncul di saat wana nak rilex..GTE program fakulti bisness management..lau best x pe pi mintak2 best n enjoy.x de marah mase minggu destini siswa(mds)mds boring giler dah la asyik pM marah2 je ingat ape kiteorang manusia jagak x semue sempurna...esok kena jumpa senior la....oh2 abg2kak2 jangan lah dera kiteorang agi...

 stress tau nie/...muke nak marah campur stress nie..kena la study balik semua subjek yang balajar..biler nak study lau setiap minggu ade program \...