711102795048510839

Wednesday, 9 May 2012

happy together

setelah sekian lame tidak berjumpe akhirnye dapat jugak wana jumpe ngan kawan wana..hehe teka sape?siape la lau bukan cik mijah n cik hanan..lame x jumpe sampai kawan wana ci mijah dah berubah jadi ayu n cik hanan bertambah ayu..hahaha..ababila berjumpe banyak la cerita yang hendak di eritakan..cik hanan elah pun berpunye..jangan siape2 berani mendekatinye..cik mizah pula still single lagi x tahu bile kena la tanye cik mijah sendiri
pada 08mei cik wana n frenz pergi sekolah pergi ambil sijil2 yang belum ambil...semua sijil la kiteorang ambil..sijil kahwin je x de maka x boleh ambil di situ...haha.mengarut je xpe yg penting kiteorang happy..pas ambil semua sijil kiteorang terus ke kb ngan menaiki bas..tambang bas RM2.60..mahal la gujak p ok la boleh duduk x payah berdiri..best la jugak naik bas setelah sekian lama  x naik..kitorg makan pas 2 putar2 n balik la biasa la mane la ada duit nak shopping lagi..

frenz for eva..cik fatin wana rindu kat cik fatin..i love you all of you

No comments:

Post a Comment