711102795048510839

Wednesday, 9 May 2012

05 mei

this my besday...p x menarik mane coz mase 2 hari cuti n wana tunggu sampai kul 12 p orang yg wana tunggu x wish pun mesej pun x..memeng cedih giler la...tapi last perkara yang sweeet berlaku..wana tunggu sampai 06 meii pas2 baru dye wish n dapat something good..p memeng wana x ecpect dye buat cam2 sampai wana kena nagis ngan ex gara2 dye la...my bad.wana x pasti same ada wana buat betul or salah..wana tahu nyan ex 2 1st love wana pcam2 kiteorg berakir..hanye 3 bulan je kite org dapat bertahan..gara2 dua2 x nak mengalah...semua nak ikut kepala masing2..last macam2 je endng..semua ingat kitaorang akan tahan lame pkiteorang yang first break up..omg..tapix pe la yang penting kiteorg bahagia ngan idup masing2.wana x suke la idup camni..kene ke terus terang kat dye..dye asyik sibuk je sampai wana dye abaikan.msj jarang asyik msj 2 3 keping pas2 ilang entah kemane..wana perlu dye..dye x pernah kisah ke kat wana..x pe la wana kena lah mengalah lau nak buktikan kat orang wana boleh sayang orang lain ugak selain kawan wana...wana still ada nafsu kat laki..walaupun kat kolej kiteorng jarang jumpe still kiteorang bole bersama..haha...mengarut je kerja wana..wana rindu giler kat dye..dye sihat ke???konfius wana cakap seminggu je tapi dah lebih seminggu dah..bile nie nanti dye jumpe orang yang better agi camne..dah la janji nyan fatin x nak gado nrajuk2 ag..camne????dye online p x tegur pun wana..cedih kot =(..macam la wana x tahu dye online..xpe la orang dah x sayang..

No comments:

Post a Comment