711102795048510839

Friday, 11 May 2012

kejujuran

memang pahit apabila mengetahui sesuatu tentang yang pasti walau wana mesti menerima dengan seadanye pstilll pahit untuk menerimany..hahah..setiap perkara yang berlaku mesti ad sebab yang munasabah..kite selalu pikir orang akan mencintai kita dengan seikhlas hati..tapi ape yg kite pikir bukanv100%..bile kite sayang orang,orang x syang kite..x pe la kite kena sayang orang lau orang x sayang kite kite still ada someane who realy love you,care about you mesti kite perlu tangisi p x mengapa...sautu hari kite mesti disayangi..wana x suka dengan situasi begini..selalu gagal bab ni..wana dah menyerah bab cinta..wana x nak dah sayang kat orang x balas sayang wna..kate suruh wana tunggu p hati still kat ex baik x payah ingat wana x de perasaan sangat la..wana selalu mengalah dengan semua situasi..wna x nak something happen kat kite..walau wana x mampu nak pujuk macam ex dye p tolong la terima wana seadanye..mungkin wana silap sayang orang..wana x menyesal sayang kat dye...mungkin wana bukan terbaik untukny..wana redha..(sejak bila la cik wannajadi insan yang lemah nie)..haha x pe..wana x nak la balas balik ape yg dye buat,p lau terbalas wana minta maaf...wana x sanggup tunggu agi..wana dah give up..lau nak wana balik,wana kena tanye penasihat setia wana yang x bergaji..

Wednesday, 9 May 2012

happy together

setelah sekian lame tidak berjumpe akhirnye dapat jugak wana jumpe ngan kawan wana..hehe teka sape?siape la lau bukan cik mijah n cik hanan..lame x jumpe sampai kawan wana ci mijah dah berubah jadi ayu n cik hanan bertambah ayu..hahaha..ababila berjumpe banyak la cerita yang hendak di eritakan..cik hanan elah pun berpunye..jangan siape2 berani mendekatinye..cik mizah pula still single lagi x tahu bile kena la tanye cik mijah sendiri
pada 08mei cik wana n frenz pergi sekolah pergi ambil sijil2 yang belum ambil...semua sijil la kiteorang ambil..sijil kahwin je x de maka x boleh ambil di situ...haha.mengarut je xpe yg penting kiteorang happy..pas ambil semua sijil kiteorang terus ke kb ngan menaiki bas..tambang bas RM2.60..mahal la gujak p ok la boleh duduk x payah berdiri..best la jugak naik bas setelah sekian lama  x naik..kitorg makan pas 2 putar2 n balik la biasa la mane la ada duit nak shopping lagi..

frenz for eva..cik fatin wana rindu kat cik fatin..i love you all of you

05 mei

this my besday...p x menarik mane coz mase 2 hari cuti n wana tunggu sampai kul 12 p orang yg wana tunggu x wish pun mesej pun x..memeng cedih giler la...tapi last perkara yang sweeet berlaku..wana tunggu sampai 06 meii pas2 baru dye wish n dapat something good..p memeng wana x ecpect dye buat cam2 sampai wana kena nagis ngan ex gara2 dye la...my bad.wana x pasti same ada wana buat betul or salah..wana tahu nyan ex 2 1st love wana pcam2 kiteorg berakir..hanye 3 bulan je kite org dapat bertahan..gara2 dua2 x nak mengalah...semua nak ikut kepala masing2..last macam2 je endng..semua ingat kitaorang akan tahan lame pkiteorang yang first break up..omg..tapix pe la yang penting kiteorg bahagia ngan idup masing2.wana x suke la idup camni..kene ke terus terang kat dye..dye asyik sibuk je sampai wana dye abaikan.msj jarang asyik msj 2 3 keping pas2 ilang entah kemane..wana perlu dye..dye x pernah kisah ke kat wana..x pe la wana kena lah mengalah lau nak buktikan kat orang wana boleh sayang orang lain ugak selain kawan wana...wana still ada nafsu kat laki..walaupun kat kolej kiteorng jarang jumpe still kiteorang bole bersama..haha...mengarut je kerja wana..wana rindu giler kat dye..dye sihat ke???konfius wana cakap seminggu je tapi dah lebih seminggu dah..bile nie nanti dye jumpe orang yang better agi camne..dah la janji nyan fatin x nak gado nrajuk2 ag..camne????dye online p x tegur pun wana..cedih kot =(..macam la wana x tahu dye online..xpe la orang dah x sayang..