711102795048510839

Friday, 6 April 2012

hati

Dalam hidup ini kite kena fikir ape yang betul dan ape yang x betul...so kite kena buat yg betul dann tinggal yang mustahil untuk kite capai...bagi wana yang mustahil wana ialah buat orang laen gembira dgn ape yang wana rasa..wana kena tabah..first wana kena fikir untuk dapatkan 4.0 flat untuk CGPA 3.8 lebih..so bole la wana ambil ekonomi kat uitm...wana rase 2 jew yang boleh wana buat untk dapatkn  masuk uitm kat shah alam...wana bole la duk kl n kenal bandar kl.wana harap wana ngn cik fatin akan terus berkawan walau x sama university...lau bole wana nak sahrul pun dapat sama dengan wana,wana x nak fikir pasal ape2 just kawan dulu lau dah lame kawan baru bagitau kat abah n umi..lau abah suka wana Lgi suke...ape yang wana nak sebenarnye x tercapai iaitu nak jdi bestfrenz dgn yang di perlukan...x pe la..mungkin ada hikmah kot lua wana dgn dye sama je perangai wana yang lama so better wana dgn sahrul..wana skrang dah mula nak ubah diri dari dulu yang x pernah nak jage hati orang skrang dah mula nak jage ati org..second wana dah mula jadi femini dah..haha walau x sepenuhny...insyaallah wana berubah jdi seorang yang lemah lembut...balik cuti ni wana nak belajar masak n semua perkara yang wana x tahu n sediakan key chain untuk classsmate semua,nanti mesti wana akan misss giler la kat cik fatin n shaick coz dyeorg la yang faham wana walaupun kadang2 menyakitkan hati la jugak...tapi wana still rindu kat kwn kat sekolah lame miejah,hanan,ain,dielah,iman,ruhul ahda dan semua la yang rindu kat wana la,wana tahu wana suke sakit kan hati orang tapi still korang suke kwn ngan wana..thank alot ilove you....... mmmmmmmmmuuuuuuaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh.........
Hehe seronok kawan dengan korang semua...walaupun korang x ingat kat wana wana sentiasa ingt kat korang..huhuhu

Frenz alway in my heart....

No comments:

Post a Comment