711102795048510839

Sunday, 5 February 2012

thanz...

first skali wana nak cakap kat gemok thank coz jujur ngan wana.wana x sangka yang gemok susah hati yang wana marah kat gemok...wana tahu wana salah coz x patut marah gemok..wana bukan marah kat gemok pun..wana marah kat diri wana coz wana bukan yang pertama gemok sayang....wana salah...haha..tapi wana x tahan tengok muka gemok x boleh bla la...haha.kalah wuka wana...tapi thanx coz syg kat wana....wana tahu wana x boleh....

Wednesday, 1 February 2012

gila...




haha nacam ni lah perasaan wana setelah 11 hari x jumpe akhirnya jumpe..rindu yang lama terpendam akhirnya terluah juga...hehe''tapi rindu 2 hanya sia sia sahaja setelah wana tahu yang dye bukan untuk wana...buat ape rindu kat orang yang x akan jadi milik kita...walau dye cakap yang kita hanye boleh jadi kawan sahaja...dan awk x akan jadi orang yang saya lamar pada last sem..huhuh sedih 2...tapi x pe dapat jadi kawan pown.wana tahu ayah bukan bagi pown..biasa la lau dah ada keturunan nie mane boleh kawin ngan orang yang x de wan kat depan nama 2...wana bukan memilih pown..pi lau dapat kawin dye oke jew..dah la baek n beriman la...(sape x suke budak masjid jew)


wana ank citer kawan wana da boleh lupa dah kat laki yang selama ini dye syang...p thanz kat amir coz tolong wana.thanz promote FAFA kat FATIN wana hargai sangat..wana tahu dyeorang suke...wana bangga ngan fatin coz bagi ruang kat hati dye..hehe.wana happy GEMOK suka sangat sokong wana walaupan x dew kaitan dengan gemok...thanz gemok..wana rasa nak peluk jew gemok...gemok comel sangat...