711102795048510839

Saturday, 21 January 2012

home sweet home

haha..akhirnye setelah bergelut dengan kebosanan selama 11 jam akhirnya sampai jugak kat umah...setelah 2 bulan x balik umah wana sampai ugak kat umah...
tapisetelah sampia belum sempat masuk umah bertubi2 soalan yang timbul..kalau nak tanya soalan pun bagi la  wana masuk umah dulu..ish2 teruk betul la along nie.sabar2 wana cerita dari first sampai lah putus..hohoho
wana x skip satu pown citer yang berlaku...along jangan lah skip citer yang berlaku kat umah masa wana duk kat perlis..wana tahu semua salah wana..wana x boleh kawal perasaankalau wana marah semua yang pelik berlaku....so sorry SYED wana bukan nak main perasaan SYED tapi masa 2 wana keliru dengan GEMOK yang x tahu apa perasssan kat dyew...so untuk wana balas balik apa yang wana rasa jadi SYED la jadi mangsa...im sorrry SYED wana x sengaja...tapi best jugak couple yangorg lebih tua nie...hehe

No comments:

Post a Comment