711102795048510839

Saturday, 21 January 2012

home sweet home

haha..akhirnye setelah bergelut dengan kebosanan selama 11 jam akhirnya sampai jugak kat umah...setelah 2 bulan x balik umah wana sampai ugak kat umah...
tapisetelah sampia belum sempat masuk umah bertubi2 soalan yang timbul..kalau nak tanya soalan pun bagi la  wana masuk umah dulu..ish2 teruk betul la along nie.sabar2 wana cerita dari first sampai lah putus..hohoho
wana x skip satu pown citer yang berlaku...along jangan lah skip citer yang berlaku kat umah masa wana duk kat perlis..wana tahu semua salah wana..wana x boleh kawal perasaankalau wana marah semua yang pelik berlaku....so sorry SYED wana bukan nak main perasaan SYED tapi masa 2 wana keliru dengan GEMOK yang x tahu apa perasssan kat dyew...so untuk wana balas balik apa yang wana rasa jadi SYED la jadi mangsa...im sorrry SYED wana x sengaja...tapi best jugak couple yangorg lebih tua nie...hehe

have faith

orang percaya yang setiap orang mempunyai takdir..tapi sesetengah orang suka salahkan takdir,wana percaya setiap kejadian mesti ada hikmah...x perlulah nak marah kat orang lain kerana kite x dapat apa yang kita nk..mungkin yang kita nak untuk hari ini x dapat tapi di masa depan mungkin dapat yang lebih better...so percaya pada takdir anda..setiap perkara mesti ada sebab yang kadang kala x boleh terfikir oleh akar fikiran...wana x suka kat org  yang akan marah kat org lain kerana dye fikir kita nie jadi penyebab sesuatu kejadian(^~^)so kita kena fikir pasal orang yang banyak tolong kita,jangan asyik marah kat oang yg sayang kat kita...fikir lah kalau oang yang sayang kat kita dah benci kat kita,siapa agi yang akan sayang kat kit..<3
sayangai lah orang yang sayang kat kita..tanpa mereka kita x akan dapat kasih sayang
jgn asyik nak sayang kat orang yang suka buat  kita nagis jew..

Wednesday, 18 January 2012

indAh.....

haha...semakin hari semakin indah...sampai bile nak hidup stress...kita erlu bertindak luar tindakan..tapi kadang kala hidup setiap manusua perlu berubah..

Sunday, 15 January 2012

Hidup..

Kehidupan..mesti penuh dgn perkara yang pelbagai.x kira lah perkara baik atau pun jahat..tapi x semestinye hidup ini penuh dgn dugaan..kita mesti bijak mewarna kehidupan untk ia lebih menarik.s0 kite mesti hidup dgn ceria..kehidupan seperti magic c0z setiap kali kita niat untk jdikan hidup lebih brmakna s0 jadi la..caye x?.hehe..lau wanna,wana pilih hidup yg penuh dgn gelak ketawa,manusia n0rmal perlu gelak 5 kali sehari,s0 lau x cukup 2 x n0rmal la,lau lebih p0wn x n0rmal jugak..^_^..hehe.
Hidup mesti la rilex,x bleh stress.lau stress
Nanti cepat tua