711102795048510839

Wednesday, 13 November 2013

wedding time

Setelah sekian lame baru wana dapat mencoret something kat kertas..hehe wana nak citer sal kawan skulah rendah wana..skarang dye dah kahwin dah..mesti x caye la.mula2 wana dapat kad jemputan wana hairan kot mak dye silap tiap name ke ape..tanye dye betul ke dye cakap yes..terkejut beruk la..haha..best la dye umur19 dah ade suami x payah pikir pasal pakwe.haha..wana pun x de pakwe lagi p dye siap ada suami..wana nak ucap selamat pengantin baru..moga berbahagia sampai anak cucu la korang..wana rasa wana la yang last kahwin kot antara korang..korang semua dah ada pakwe and ada dah tunang..hoho x pe wana x kisah jadi pengapit korang yang penting korang x lupa jemput wana..wana ade gambar wedding 2..hehe..lupe nak bagitau name dye..name dye linda..dye comel la..



letih,penat,lelah and seangkatan

lame betul wana x update blog..hehehe
skarang wana sihat sahaja cuma busy banyak sangat assignment yang kene hantar.minggu nie dah lega dah semua assignment dah trhantar cuma tinggal 3 subject cam2 la yang x antar agi.. p penat yang teramat tidur pun cukup x cukup je..sapa kata jadi student degree best hah..makin kritikal adalah..sumpah x tipu kot student degree x banyak free tine..makin hari makin busy tau. sampai nak makan pun x de selera sebab pikir pasal assigment dah la lecture 2 nak prefect aja..huhu nak mengeluh pun x sempat..skarang tinggal 1 bulan lebih agi sebelum study week..susah betul la dah la x study agi.semester nie wana blajar wana x ahu apa2 pun x tahu sebab apa tapi wamna tahu wana malas je nie..hahahaha
malas x pernah nak hilang dalam diri.perh susah nak hilangkan malas nie..ahhaaha

P/S:wana rindu sangat kat umi ngan abah kat umah...huhuh imiss you so much.sem nie memang tahap nak balik kelantan membuak bauk nie.im coming home this december.


hidup mestilah
sentiasa sweet tau.jangan stress nanti scepat tua..hhehhe

Saturday, 2 November 2013

special gift



Wana dapat special gift dari parent..hehehe..bangga jap.walaupun wana jarang pakai tapi wana tetap sukakan nie..
From my daddy:
Wana dapat gelang dari sabah..huhuhu cantik sangat..wana dapat gelang warna biru p wana jarang pakai sebab takut rosak.wana dapat nie masa besday wana..wana dapat 1 and along pun dapat 1.lau x dapat nanti mengamuk la..huhuhuuh..best dapat gelang skarang nie wana kurang pakai gelang sebab wana selalu pakai jam yang abah bagi..jam nie hadia wana dapat matrikstill sampai skarng wana guna n x rosak agithank to my daddy..p lau orang Tanya mesti pakwe bagi so wana cakap ye la..sebab abah is my daddy my  boyfriend my teacher my friend n someone special..
P/S jangan sesekali abaikan ayah okey,,ayah ada lah segala2nye..setakat pakwe x payah mimpi la someone 2 akan bahagia okeyso jangan agong kan sangat laki yang bukan halal untuk  kite okey




From my mom;
Dari umi pun wana dapat gelang jugak okey..p gelang umi bagi wana pakai time raya je sebab wana takut hilanglau hilang mau nagis wana..mane nak cari gelang yang sama macam umi bagi lau ada pun lain rasa okeyumi bagi wana masa wana from 5lama dah p still Nampak baru walaupun dah 3 tahun lebih okey..heheheh
P/S sayangi lah ibu anda tanpa ibu, anda tiada okeyyy..so jangan lah nak bermasam muka ngn ibu anda.